טיפים לאפיה
חלות ולחמניות
הפשרה מלאה
TOPPING
מפזרים בנדיבות שומשום/פרג/סובין/סולת
מכניסים לתא תפיחה 30°
כ - 25 דקות
החלה מכפילה את נפחה
מכניסים לתנור שחומם מראש ל 220°
חלות
מורידים את החום עם מים ל - 170°
זמן אפייה כ 25 - 30 דקות
לחמניות
מורידים את החום עם מים ל - 155°
ואופים כ 17 - 22 דקות
מאפים בצק עלים/פילאס
הפשרה מלאה
מברישים בביצה
TOPPING
מקשטים עם שומשום/פרג או תבלין אחר
מכניסים לתנור שחומם מראש ל - 190°
זמן אפייה כ 20 - 25 דקות
מאפים מתוקים
הפשרה מלאה
מברישים בביצה
TOPPING
מקשטים עם סוכריות שוקולד/שקדים פרוסות/פרג
והופ - לתא תפיחה.
המאפה מכפיל את נפחו
מכניסים לתנור שחומם מראש ל - 170°
זמן אפייה כ 17 - 20 דקות
לאחר האפייה מברישים בסירופ סוכר