טיפים לאפייה

מאפים מתוקים

הפשרה מלאה

מברישים בביצה

TOPPING

מקשטים עם סוכריות שוקולד/שקדים פרוסות/פרג

 

והופ - לתא תפיחה.

המאפה מכפיל את נפחו

מכניסים לתנור שחומם מראש ל - 170°

זמן אפייה כ 17 - 20 דקות

לאחר האפייה מברישים בסירופ סוכר

מאפים בצק עלים/פילאס

הפשרה מלאה

מברישים בביצה

TOPPING

מקשטים עם שומשום/פרג או תבלין אחר

מכניסים לתנור שחומם מראש ל - 190°

זמן אפייה כ 20 - 25 דקות

חלות ולחמניות

הפשרה מלאה

TOPPING

מפזרים בנדיבות שומשום/פרג/סובין/סולת

מכניסים לתא תפיחה 30°

כ - 25 דקות

החלה מכפילה את נפחה

מכניסים לתנור שחומם מראש ל 220°

 

חלות

מורידים את החום עם מים ל - 170°

זמן אפייה כ 25 - 30 דקות

 

לחמניות

מורידים את החום עם מים ל - 155°

ואופים כ 17 - 22 דקות